Президент анонсував, де може відбутися його зустріч з Путіним

Читать на русском
Зеленський вважає, що зустріч з російським президентом Володимиром Путіним може відбутися на Донбасі, або на нейтральній території.
Слово і діло

Президент України Володимир Зеленський вважає, що зустріч з російським президентом Володимиром Путіним може відбутися на Донбасі, або на нейтральній території.

«Президент Росії запропонував зустріч у Москві. Але традиційно такі зустрічі під час конфлікту відбуваються в місці конфлікту або на нейтральній території. Скажу відверто, розпочато розмову між Офісом президента України і Російською Федерацією», - заявив Зеленський під час пресконференції з нагоди свого дворічного перебування на посаді. «Слово і діло» веде текстову онлайн-трансляцію пресконференції.

Пресконференція Зеленського: головні тезиПресконференція Володимира Зеленського 20 травня 2021 року. Всі головні тези в онлайні Слово і діло.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський в інтерв'ю італійській газеті La Repubblica заявив, що вважає Ватикан оптимальним місцем для зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним.

Раніше Зеленський запропонував Путіну зустрітися на Донбасі. У відповідь Путін заявив, що відносини між країнами можна обговорити у Москві.

Також повідомлялося, що Зеленський вже доручив голові ОПУ Андрію Єрмаку готувати їхню зустріч з Путіним.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: