Путін запропонував Зеленському зустрітися в Москві

Читать на русском
Президент Росії Володимир Путін запропонував президенту України провести зустріч у Москві та відмовився обговорювати з ним ситуацію на Донбасі.

Президент Росії Володимир Путін запропонував президенту України Володимиру Зеленському провести зустріч у Москві та відмовився обговорювати з ним ситуацію на Донбасі.

Російський лідер готовий провести зустріч із Зеленським, на якій має намір говорити тільки про російсько-українських відносинах, пише Комерсант.

За словами Путіна, перш, ніж обговорювати Донбас, українському президенту варто «зустрітися з керівництвом самопроголошених Донецької та Луганської народних республік».

У мережі обговорюють відеозвернення Зеленського щодо ДонбасуВідеозвернення Володимира Зеленського до Путіна. Як на нього відреагували в соцмережах, розібралося Слово і діло.

«Якщо мова йде про розвиток двосторонніх відносин, то будь ласка, ми приймемо президента України в Москві в будь-який зручний час», - відповів Путін на питання журналіста про те, чи має намір він зустрічатися з Зеленським.

Путін заявив, що «якщо влада України хоче обговорювати проблеми Донбасу, то вона в першу чергу має зустрітися із керівництвом республік ЛНР і ДНР, а тільки потім - з представниками третіх країн, якої в даному випадку є Росія».

Раніше Зеленський випустив відеозвернення, основною думкою якого стала пропозиція президенту РФ Володимиру Путіну провести зустріч на Донбасі.

Також Зеленський згадав, що Україна не хоче війни, проте готова до неї, і закликав громадян дотримуватися інформаційну гігієну і не піддаватися на провокації.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: