Умови зустрічі Зеленського і Путіна ще узгоджуються – Єрмак

Читать на русском
Підготовка зустрічі Володимира Зеленського та Володимира Путіна триває. Поки що озвучувати деталі зарано.
Андрій Єрмакpresident.gov.ua

Підготовка зустрічі президента України Володимира Зеленського і президента РФ Володимира Путіна триває. Поки що озвучувати деталі зарано.

Про це заявив керівник ОПУ Андрій Єрмак, передає пресслужба відомства у четвер, 13 травня.

Піти без втрат: чого чекати від переговорів між Зеленським і ПутінимПереговори між президентами Зеленським і Путіним можуть не виправдати очікувань українського глави держави.

«Умови зустрічі президента України Володимира Зеленського та президента Росії Володимира Путіна ще узгоджуються, але поки рано озвучувати деталі», - заявив він.

Єрмак зазначив, що однією з головних тем потенційної зустрічі президентів може бути аналіз виконання попередніх домовленостей лідерів «нормандської четвірки».

«Ми бачимо, що принципові речі гуманітарного характеру і в сфері безпеки досі не реалізовані. Є й інші питання, правильно обговорювати саме на найвищому рівні», - уточнив Єрмак.

При цьому він додав, що Україна не має наміру змінювати Нормандський переговорний процес переговорами президентів України і Росії, але прагне використовувати різні формати для завершення конфлікту і встановлення миру на Донбасі.

Нагадаємо, у квітні президент Володимир Зеленський доручив голові ОПУ Андрію Єрмаку підготувати зустріч з президентом Росії Володимиром Путіним.

Пізніше ЗМІ писали, що у Зеленського запропонують Путіну зустрітися в Єрусалимі або Відні.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: