Пресконференція Зеленського буде оригінальною – Подоляк

Читать на русском
Радник глави ОПУ Михайло Подоляк розповів про пресконференцію президента Володимира Зеленського, яка пройде 20 травня 2021 року.
Михайло Подолякфото kp.ua

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк розповів про пресконференцію президента Володимира Зеленського, яка відбудеться у четвер, 20 травня.

Коментар Подоляка публікує видання «КП в Україні» в середу, 19 травня.

Пресконференція Зеленського: які обіцянки виконані та провалені рік потомуЯкі обіцянки з торішньої пресконференції виконав і провалив президент Володимир Зеленський.

«Прес-конференція буде оригінальна. Там буде ідея, відповідна до ідеї локація, будуть сенси...Він (президент - ред.) хоче побудувати звіт про два роки дуже красиво і змістовно: зі входом до самої пресконференції і з переходом потім до конкретних питань...Президент хоче, щоб люди розуміли: ось у нас точка відправна була 2 роки тому, куди ми від цієї точки дійшли сьогодні і куди ми будемо рухатися далі. І він хоче, щоб це підкреслювало і місце пресконференції, і ті слова, які він буде говорити спочатку», - повідомив Подоляк.

Також він додав, що будуть невеликі обмеження за кількістю людей, пов'язані з COVID-19. При цьому часові рамки пресконференції в ОПУ поки не прогнозують. Також поки не відомо, хто буде модератором розмови Зеленського з журналістами.

«Час спілкування президента з журналістами теж дискутується, тому що багато питань, і президент любить досить довгі формати», - зазначив Подоляк.

Нагадаємо, Зеленський у четвер, 20 травня, влаштовує велику пресконференцію до другої річниці свого президентства. Вона пройде на території ДП «Антонов». Початок о 12:00.

Така ж пресконференція Зеленського відбулася на першу річницю його інавгурації, 20 травня 2020 року.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: