В ОПУ назвали три причини звільнення Мендель

Читать на русском
Радник голови ОПУ Михайло Подоляк розповів, чому Юлія Мендель покинула посаду прессекретаря глави держави Володимира Зеленського.
Фото: Facebook/Михайло Подоляк

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк розповів, чому Юлія Мендель покидає посаду прессекретаря голови держави Володимира Зеленського.

Про це він повідомив в коментарі «КП в Україні».

Пресконференція Зеленського: які обіцянки виконані та провалені рік потомуЯкі обіцянки з торішньої пресконференції виконав і провалив президент Володимир Зеленський.

За словами Подоляка, є три причини звільнення Мендель.

«Перша - це вкрай жорсткий ритм роботи з президентом Володимиром Зеленським. Він працює 24/7 без перерви. І весь час хоче по-перфекціоністські отримувати якісну роботу. У такому режимі дуже мала кількість людей може працювати постійно», - сказав радник глави ОПУ.

Другою причиною він назвав «шалений хейт» на адресу Мендель.

«Її хейтили з будь-якого питання, абсолютно незаслужено, як правило. Вона професіонал, вона точно розуміє суть роботи, швидко виконує завдання, ефективно комунікує з людьми в тіньовому форматі. Але вона потрапила під феєричну атаку і ботів, і ломів, і політично ангажованих суб'єктів, і якихось ревнивих журналістів. Природно, це сильно демотивує», - повідомив Подоляк.

Третя причина, за його словами, Мендель просто переросла свою посаду.

«Мені здається, що рівень Юлії переходить на сходинку вище. Вона вже повинна була б відійти від функціоналу прессекретаря і перейти в функціонал, скажімо так, людини, яка має позицію з багатьох важливих питань і висловлювати її від свого імені», - додав радник глави ОПУ.

Він нагадав, що Мендель залишається на своїй посаді, поки не буде знайдена заміна. Після цього вона перейде в статус радника з міжнародних медіа.

За словами Подоляка, зараз на посаду прессекретаря Зеленського є 12-15 претендентів.

Нагадаємо, Зеленський призначив Мендель своїм спікером 3 червня 2019 року. Вона перемогла на конкурсі, в якому брали участь близько чотирьох тисяч осіб.

Про відставку Мендель стало відомо 30 квітня.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: