ХАМАС заявив про готовність до перемир'я з Ізраїлем

Читать на русском
Відзначається, що Ізраїль демонстративно проігнорував пропозицію ХАМАС про припинення вогню і укладення перемир'я
Ілюстративне фотоReuters

Керівництво відповідального за численні ракетні удари по Ізраїлю палестинського радикального руху ХАМАС оголосило про готовність укласти перемир'я з Ізраїлем.

Про це ввечері 14 травня повідомляє видання The Times of Israel.

Заяву про готовність до припинення вогню зробив голова Політбюро ХАМАС Халед Машааль. За його словами, Ізраїлю відомо про пропозицію перемир'я, проте Ізраїль демонстративно ігнорує його.

Земля обітована: чим закінчиться новий арабо-ізраїльський конфліктІзраїль готує військову операцію в підконтрольному угрупованню ісламізму ХАМАС Секторі Гази.

Нагадаємо, ескалація військового конфлікту між Ізраїлем і Палестиною триває четверту добу. За цей час вже нарахували понад 100 жертв з обох сторін.

Палестинські радикали ХАМАС вже випустили по території Ізраїлю близько 2 000 ракет з сектора Газа і Західного берега Йордану. У відповідь Ізраїль також завдає ракетних ударів. Крім того, 14 травня ізраїльська армія (ЦАХАЛ) зробила офіційну заяву про те, що її підрозділи почали наземну операцію проти організації ХАМАС в Секторі Газа.

Більшість країн світу підтримують Ізраїль, проте є винятки - так, Туреччина заявила про беззастережну підтримку Палестини та назвала Ізраїль «терористичною державою».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: