Ізраїль оголосив мобілізацію тисяч резервістів

Читать на русском
Командування ізраїльської армії оголосило мобілізацію 7 000 резервістів через ескалацію конфлікту Ізраїлю і Палестини.
фото Menahem KAHANA / AFP

Командування ізраїльської армії оголосило мобілізацію 7 000 резервістів через ескалацію конфлікту Ізраїлю та Палестини. Солдати повинні прибути на військові бази у повній готовності.

Про це пише newsru.co.il у четвер, 13 травня.

Ізраїль назвав умову припинення ударів у відповідьАрмія оборони Ізраїлю повідомила, що завдала ударів по об'єктах ХАМАС у Секторі Гази, в результаті чого була знищена установка для запуску ракет, а також ліквідований один із терористичних загонів.

За даними видання, призов резервістів пов'язаний з проведенням у секторі Газа антитерористичної операції «Страж стін». Як заявили в Армії оборони Ізраїлю, 7 000 резервістів повинні прибути на бази в повній готовності до участі у бойових діях.

Нагадаємо, ескалація військового конфлікту між Ізраїлем і Палестиною триває третю добу. За цей час вже нарахували близько 100 жертв.

Палестинські радикали ХАМАС вже випустили по території Ізраїлю близько 2 000 ракет з сектора Газа і Західного берега Йордану. У відповідь Ізраїль також завдає ракетних ударів.

Сьогодні ХАМАС випустив ще кілька сотень ракет і спробував атакувати аеропорт біля Ейлата. Близько 10 ракет були перехоплені системою ППО Залізний купол над Тель-Авівом. Одна з ракет розірвалася на міській парковці, написав Times of Israel.

В результаті обстрілу двоє людей отримали легкі поранення у місті Кирьят-Гат.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: