Ізраїль назвав умову припинення ударів у відповідь

Читать на русском
Армія оборони Ізраїлю повідомила, що завдала ударів по об'єктах ХАМАС у Секторі Гази, в результаті чого була знищена установка для запуску ракет, а також ліквідований один із терористичних загонів.

Ізраїль завдаватиме ударів по Сектору Гази до досягнення повної тиші.

Про це в середу, 12 травня, заявив міністр оборони Ізраїлю Бені Ганц, повідомляє The Jerusalem Post.

«Армія оборони Ізраїлю продовжить атакувати і принесе повний і довгостроковий мир. Тільки коли ми досягнемо цієї мети, ми зможемо говорити про тишу. Наразі немає дати завершення атак», - сказав він.

Ганц зазначив, що за останні кілька годин армія Ізраїлю здійснила серію серйозних атак.

«Ми атакували загони командирів і значну інфраструктуру ХАМАС, і ми продовжимо захищати всіх жителів Ізраїлю», - сказав міністр.

Радбез ООН збереться на нараду через ізраїльсько-палестинський конфліктРада Безпеки ООН збереться знову на нараду через ізраїльсько-палестинський конфлікт у середу, 12 травня.

«Ізраїль не братиме до уваги моральні проповіді від будь-якої організації або установи про право захищати ізраїльських громадян», - додав він.

Армія оборони Ізраїлю повідомила, що завдала ударів по об'єктах ХАМАС у Секторі Гази, в результаті чого була знищена установка для запуску ракет, а також ліквідований один із терористичних загонів.

«Ми тільки що знищили установку для запуску ракет ХАМАС, з якої збиралися запустити 10 ракет по ізраїльських сім'ям та будинкам в містах Ашдод і Ашкелон», - йдеться в повідомленні.

«Ми продовжуємо наш джихад, і ми продовжуємо цю битву, і ми не відступимо в своєму спротиві, який би ціною і жертвами не був, і ми доведемо усьому світові, що Газа з її опором застромить меч в Єрусалим. Аллах Акбар», - наводять слова радикалів ЗМІ.

Також в ХАМАС заявили, що не боїться ядерної зброї Ізраїлю і заявляють, що у них скоро теж буде таке.

З Сектору Гази тривають пуски ракет по території Ізраїлю.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: