Синоптики обіцяють теплі, але дощові вихідні

Читать на русском
В Україні на вихідних 15-16 травня очікується істотне потепління, температура підвищиться до 25 градусів. Однак в окремих регіонах - дощі.
фото з відкритих джерел

В Україні на вихідних 15-16 травня помітно потеплішає, температура підвищиться до 25 градусів. Однак в окремих регіонах пройдуть дощі.

Такі дані Укргідрометцентру.

Травневі свята і COVID-19: які популярні туристичні напрямки доступні для українцівНа травневі свята 2021 Україна будуть тривалі вихідні. Куди можна поїхати відпочити за кордон.

За прогнозами синоптиків, у суботу, 15 травня, опади можливі на півночі і на заході України. У цих областях вдень повітря прогріється до +21...+23 градусів. Вночі на термометрах буде 9...11 градусів тепла. На сході, центрі та півдні країни - хмарно з проясненнями. Вдень очікується +24...+26 градусів, вночі +11...+13.

У Києві в суботу прогнозують дощ. Денна температура повітря +19...+21°C, нічна до 11 градусів тепла.

У неділю, 16 травня, дощі очікуються на заході, півдні та подекуди в центрі. У західних областях буде прохолодніше, ніж у суботу: +18...+ 20°C вдень і +8...+10 вночі. В інших областях України повітря прогріється до + 26°C. Вночі на термометрах буде 11-13 градусів тепла.

У столиці 16 травня - малохмарна погода. Вдень прогнозують +25 градусів, вночі +11 градусів.

Нагадаємо, синоптики повідомляли, що похолодання на початку травні зрушить антициклон.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: