Зеленський ввів міністра енергетики Галущенка до складу РНБО

Читать на русском
Відповідний указ був опублікований на сайті глави держави 13 травня. Указ президента набирає чинності з дня свого опублікування.
Герман ГалущенкоFacebook

Президент Володимир Зеленський ввів до складу Ради національної безпеки та оборони нещодавно призначеного Верховною Радою України міністра енергетики Германа Галущенка.

Про це повідомляється на сайті президента України.

Відповідний указ був опублікований на сайті глави держави 13 травня. Указ президента набирає чинності з дня свого опублікування.

Рада призначила Галущенка міністром енергетики: як голосували нардепиГерман Галущенко став міністром енергетики. Голоси дали всі фракції і групи, крім Голосу і Європейської солідарності.

Нагадаємо, Верховна рада на засіданні 29 квітня призначила Германа Галущенка на посаду нового міністра енергетики України. На цій посаді Галущенко замінив в. о. глави міністерства Юрія Вітренко. Кандидатуру Галущенка підтримали 305 народних депутатів.

Серед перших заяв Галущенка - заява про те, що Міністерство енергетики до 1 липня цього року представить нову модель спеціальних зобов'язань щодо забезпечення електроенергією населення. У ній, серед іншого, врахують питання формування тарифів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: