Вітренко підписав офіційний контракт для вступу на посаду голови «Нафтогазу»

Читать на русском
У контракті вказується, що конкурс на обрання наступного голови правління корпорації стартує через пів року.
Юрій ВітренкоДзеркало тижня

Юрій Вітренко офіційно вступив на посаду голови НАК «Нафтогаз України», підписавши 13 травня відповідний контракт, згідно з яким, він очолюватиме компанію протягом наступних 12 місяців.

Про це розповів голова офісу президента України Андрій Єрмак, повідомляє ОПУ.

Звільнення Коболєва: що кажуть експерти про зміну кадрів у «Нафтогазі»Як експерти оцінюють звільнення Андрія Коболєва з посади голови правління Національної акціонерної компанії Нафтогаз України, читайте в матеріалі Слово і діло.

У контракті вказується, що конкурс на обрання наступного голови правління Корпорації стартує через пів року. Однак підготовка до конкурсу почнеться тільки тоді, коли приступить до своїх обов'язків новообрана наглядова рада НАК.

Нагадаємо, 28 квітня 2021 року Андрія Коболєва звільнили з посади голови НАК «Нафтогаз України», яку він займав трохи понад сім років. Рішення про це прийняв Кабмін України.

У четвер, 29 квітня, Юрій Вітренко офіційно очолив Національну акціонерну компанію «Нафтогаз». 28 квітня Кабінет міністрів прийняв рішення про його призначення на посаду голови правління «Нафтогазу».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: