Вітренко заперечив чутки про своє звільнення

Читать на русском
В.о. міністра енергетики Юрій Вітренко повернувся до виконання обов'язків міністра енергетики після відрядження в Катар.
Фото з відкритих джерел.

В.о. міністра енергетики Юрій Вітренко повернувся до виконання обов'язків після відрядження в Катар.

«Чутки про нарікання з боку уряду, Офісу президента, міжнародних партнерів на роботу Міністерства енергетики під моїм головуванням носять маніпулятивний характер. У нас вистачає зовнішніх загроз, для ефективної боротьби з якими потрібна командна робота органів державної влади, і на посаді виконувача обов’язків міністра енергетики я докладаю зусилля саме для цього. Наразі я продовжую виконувати обов'язки міністра енергетики і готуюся до поїздки у складі офіційної української делегації в рамках закордонного візиту президента України, який заплановано на найближчі дні», - прокоментував запити медіа Юрій Вітренко.

Юрій ВітренкоГолова правління НАК «Нафтогаз України»
Вітренко пообіцяв покинути державну службу, якщо Рада вдруге не підтримає призначення на посаду міністра енергетикиСказано 18 січня 2021 р.Статус обіцянки: Не виконано

Нагадаємо, вчора ЗМІ написали, що в.о. міністра енергетики Юрій Вітренко написав заяву про звільнення.

Раніше повідомлялося, що в.о. міністра енергетики Юрій Вітренко подав декларацію про доходи за 2020 рік. За минулий рік він отримав майже 285 мільйонів гривень зарплати в «Нафтогазі» і ще 1,4 млн грн в компанії «Укрнафта».

Також Вітренко подав декларацію про суттєві зміни в майновому стані. У ній він вказав 11,754 млн гривень відсотків банківських вкладів, нарахованих в «Ощадбанку».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: