Зеленський доручив голові ОПУ підготувати зустріч з Путіним

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський доручив голові ОПУ Андрію Єрмаку почати узгоджувати терміни і місце зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним.
Володимир Зеленськийpresident.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський дав доручення керівнику ОПУ Андрію Єрмаку організувати його зустріч з президентом РФ Володимиром Путіним.

Про це Зеленський заявив сьогодні, 26 квітня, під час брифінгу у ході поїздки на Чорнобильську атомну електростанцію. Спілкування зі ЗМІ відбулося після вручення ліцензії на експлуатацію ядерної установки «СВЯП-2».

Дуля Путіну. Колонка Леоніда ШвецяУ другу річницю фінального, переможного туру президентських виборів можна відзначити, що це важке випробування Володимир Зеленський пройшов.

На думку Зеленського, «все йде до того, що ця зустріч (з президентом Росії Володимиром Путіним - ред.) відбудеться».

«Я вже дав завдання Єрмаку (глава Офісу президента - ред.), щоб він зв'язувався з адміністрацією Путіна, щоб вони знайшли терміни і місце, де можна зустрітися», - повідомив президент.

Нагадаємо, минулого тижня президент України Володимир Зеленський запропонував Володимиру Путіну зустрітися у будь-якій точці Донбасу, де зараз йде війна.

У свою чергу Путін заявив, що готовий прийняти Зеленського у Москві, якщо він хоче обговорити двосторонні відносини. А для обговорення питань Донбасу Путін порадив владі України спочатку зустрітися з ватажками так званих «ДНР» і «ЛНР». У Києві таку пораду категорично відкинули.

Пізніше глава ОПУ Андрій Єрмак заявив, що запрошувати Путіна на зустріч до Зеленського в Київ не планують, оскільки вважають це некоректним.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: