Сьогодні суд обиратиме запобіжний захід Медведчуку

Читать на русском
У четвер, 13 травня, Печерський районний суд Києва розгляне питання про обрання запобіжного заходу народному депутату від Опозиційною платформи - За життя Віктору Медведчуку.
Фото з відкритих джерел.

У четвер, 13 травня, Печерський районний суд Києва розгляне питання про обрання запобіжного заходу народному депутату від «Опозиційної платформи - За життя» Віктору Медведчуку.

Про це написав у Telegram депутат ВР Ренат Кузьмін.

Справа Медведчука: що буде з нардепом після підписання підозри про держзрадуЩо буде з Віктором Медведчуком і яку вагу має підписана підозра про держзраду, читайте в матеріалі Слово і діло.

За його словами, прокуратура вимагає арешту та застави 300 млн 930 грн.

Також Кузьмін повідомив, що 40 народних депутатів ОПЗЖ звернулися до суду із заявами про готовність взяти Медведчука під особисту поруку.

Нагадаємо, 11 травня Генеральний прокурор України Ірина Венедиктова підписала підозру в державній зраді народним депутатам від ОПЗЖ Віктору Медведчуку і Тарасу Козаку.

У Київському будинку нардепа від ОПЗЖ Віктора Медведчука, проти якого ввів санкції РНБО, СБУ провела обшуки. Також обшуки пройшли й в офісі ОПЗЖ.

12 травня Медведчук прибув на допит в Офіс генпрокурора, де ознайомився з підозрою, пред'явленою йому генеральним прокурором України. З собою він забрав копію документа.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: