Засідання Кабінету міністрів – трансляція

Читать на русском
Кабінет міністрів проводить виїзне засідання під головуванням прем'єр-міністра Дениса Шмигаля.
kmu.gov.ua

У середу, 12 травня, Кабінет міністрів проводить виїзне засідання у Чернігівській області під головуванням прем'єр-міністра Дениса Шмигаля.

Трансляція засідання доступна на нашому сайті.

12.05.2021 Засідання УрядуКабМін

Згідно з порядком денним, міністри повинні розглянути ряд проєктів постанов і розпоряджень, зокрема про план організації виконання рішення РНБО щодо персональних санкцій від 15 квітня.

Уряд серед інших питань візьметься за проєкт розпорядження про затвердження плану заходів щодо реалізації Концепції розвитку штучного інтелекту в Україні на 2021-2024 роки.

Кабмін також повинен розглянути ряд проєктів постанов ВР про зміну і встановлення меж окремих міст: Соснівки Червоноградського району Львівської області, Миргорода Миргородського району Полтавської області, Іллінців Вінницького району Вінницької області.

Крім того, чиновники візьмуться за внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення та Кримінального кодексу України щодо боротьби з проявами дискримінації.

Нагадаємо, на попередньому засіданні Кабмін продовжив дію тарифів на електроенергію 1,68 грн за кВт/год ще на два місяці - до 30 червня цього року.

На цьому тижні Кабміну Денис Шмигаль назвав міністра, якому загрожує відставка.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: