Коронавірус: Україна – друга в Європі за смертністю за добу

Читать на русском

За минулу добу, 8 травня, у світі діагностували понад 781 тисячу нових випадків захворювання на коронавірус. Найбільше хворих виявили в Індії, Бразилії, США. При цьому, Україна займає 11 місце у світі та 4 в Європі.

Про це свідчать дані сайту Worldometers.

Зазначається, що в Індії зафіксували понад 409 тисяч нових інфікувань, у Бразилії – понад 63 тисячі, у США – понад 35 тисяч.

Окрім того, понад 20 тисяч хворих зареєстрували у Франції. Далі за кількістю хворих у рейтингу знаходяться Туреччина й Аргентина.

Україна серед країн світу займає 11 місце за кількістю нових інфікувань, серед країн Європи – 4 позицію, за рівнем смертності за добу від коронавірусу в Європі – 2 місце.

Україна серед країн світу займає 11 місце за кількістю нових інфікувань, серед країн Європи – 4 позицію, за рівнем смертності за добу від коронавірусу в Європі – 2 місце.

При цьому, померли за добу 13 тисяч осіб, у яких підтвердили коронавірус.

За весь час пандемії вилікувались від недуги 135 759 801особа. Наразі нараховується понад 19 млн активних випадків захворювання.

Подкаст «Словом» за 7 травня: підсумки візиту Блінкена, вихід з «червоної зони» і амністія капіталів«Слово і діло» представляє щоденний подкаст «Словом». Ми зібрали для вас головні факти та цифри попередньої доби, щоб можна було не тільки читати, але й слухати про важливе, не відволікаючись від щоденних справ.

З початку пандемії підтверджено 3 296 569 смертей від COVID-19.

Нагадаємо, що кількість інфікованих на коронавірус в Україні станом на 9 травня зросла на 5 372 особи за добу. Зокрема захворіли 244 дитини та 57 медпрацівників.

Напередодні у МОЗ заявили, що Україна вийшла з третьої хвилі пандемії.

Раніше ми повідомляли, що станом на 9 травня 2021 року в жодній області України не встановлено червоний рівень епідемічної небезпеки.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: