Польща ввела обов'язковий карантин для громадян трьох країн

Читать на русском
Влада Польщі ухвалила рішення відправляти на тижневий карантин всіх, хто прибув з Південної Африки, Індії та Бразилії навіть при наявності у них негативного тесту на коронавірус.
volodymyrets.city

Влада Польщі ухвалила рішення відправляти на тижневий карантин всіх, хто прибув з Південної Африки, Індії та Бразилії навіть за наявності у них негативного тесту на коронавірус.

Про це повідомило видання «Польські новини» з посиланням на очільника МОЗ республіки Адама Недзельського.

Заробітчани виїжджатимуть за кордон назавжди – експертУкраїнці бачать різницю в зарплатах і не бачать для себе майбутнього на батьківщині, тому їдуть працювати та жити за кордон

«Згідно з новими правилами, люди, які прибувають до Польщі з Південної Африки, Індії та Бразилії, більше не можуть бути звільнені з карантину на підставі тесту, проведеного протягом 48 годин після повернення в країну. Така можливість дозволена тільки через сім днів», - уточнив міністр.

Причиною такого рішення є складна епідситуація з коронавірусом у цих країнах, а також активна циркуляція в них нових штамів інфекції.

Постанова набирає чинності 6 травня.

Нагадаємо, Україна також закрила в'їзд для громадян, які прибули з Індії або перебували на її території. Такі обмеження будуть діяти до кінця карантину.

Як відомо, в Індії з 22 квітня фіксується понад 300 тисяч тих, що заразилися щодоби. Десятки країн погодилися допомогти Індії з медобладнанням і киснем.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: