Верещук, незважаючи на обіцянку, підтримала скасування засідань у Раді 30 квітня

Читать на русском
Ірина Верещук, всупереч обіцянці, проголосувала за те, щоб в Раді 30 квітня скасували пленарне засідання.
Слово і діло

Народний депутат від «Слуги народу» Ірина Верещук провалила обіцянку не підтримувати постанову, яка передбачає скасування пленарного засідання в Раді 30 квітня.

Обіцянку Верещук давала 28 квітня, нагадує «Слово і діло».

Пропозиція зробити п'ятницю днем роботи в комітетах і на округах надійшла на Погоджувальній раді. «Є пропозиція від колег з усіх фракцій, щоб п'ятницю зробити днем роботи в комітетах і в округах. Можливо, хтось вирушить працювати з громадами. Дійсно, питань багато. Відповідний проєкт постанови ми сьогодні запропонуємо на одну з позачергових сесій», – сказав глава партії «Слуга народу» Олександр Корнієнко.

Тиждень у парламенті: скільки законопроєктів проголосували нардепиВерховна рада за три пленарних дні проголосувала п'ять постанов і 23 законопроєкти, з них 12 у другому читанні.

Через кілька днів на запитання журналіста про те, чи буде в п'ятницю в Раді вихідний, Верещук відповіла: «Ось за це ми теж будемо голосувати на позачерговому засіданні. Якщо люди проголосують (це буде вихідний – ред.). Я буду голосувати за те, щоб п'ятниця залишалася робочою».

29 квітня на позачерговому засіданні Верховна рада ухвалила постанову №5426, згідно з якою наступний день став непленарним. Постанову підтримали 332 народних депутати, серед них і Верещук.

Натиснувши кнопку «за», депутат провалила свою обіцянку.

Відзначимо, за даними «Слово і діло», у Ірини Верещук 175 обіцянок: 29 – виконані, 15 – не виконані, 131 – в процесі реалізації.

Нагадаємо, як народні депутати голосували за призначення Германа Галущенка міністром енергетики, можна подивитися на нашій інфографіці.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: