Рада скасувала пленарне засідання у п'ятницю

Читать на русском
Верховна рада скасувала проведення у п'ятницю, 30 квітня, пленарного засідання. Традиційно на ньому відбувається година уряду.
Фото з відкритих джерел.

Верховна рада скасувала проведення у п'ятницю, 30 квітня, пленарного засідання.

«За» відповідний проєкт постанови №5426 проголосували 332 депутати.

Погоджувальна рада: за що фракції та групи готові голосувати 27-30 квітняВерховна рада планує провести два позачергових засідання, а в п'ятницю пленарний день можуть скасувати.

«Внести зміну до календарного плану проведення п’ятої сесії Верховної ради щодо роботи ВРУ у квітні 2021 року, передбачивши 30 квітня - роботу в комітетах, комісіях, депутатських фракціях (депутатських групах)», - сказано у тексті постанови.

Нагадаємо, сьогодні Верховна рада на засіданні призначила Германа Галущенка на посаду нового міністра енергетики України.

Напередодні профільний комітет парламенту розглянув кандидатуру Германа Галущенка на посаду міністра енергетики та рекомендував призначити його новим очільником Міненерго.

Раніше очолити Міненерго хотів Юрій Вітренко. Він був призначений виконувати обов'язки міністра 22 грудня 2020 року. Однак Рада двічі провалила голосування щодо його призначення - 17 грудня 2020 року і 28 січня 2021 року.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: