США продовжать змушувати Росію платити за війну на Донбасі – Блінкен

Читать на русском
США і союзники продовжать змушувати Росію платити за війну на Донбасі - це триватиме доти, поки Москва не обере мир замість конфлікту з Україною.

США і союзники продовжать змушувати Росію платити за війну на Донбасі - це триватиме доти, поки Москва не обере мир замість конфлікту з Україною.

Про це заявив держсекретар США Ентоні Блінкен.

Підтримка, партнерство та гарантії: що для України означає візит БлінкенаЩо для України означає візит держсекретаря США Ентоні Блінкена та як це вплине на статус України на міжнародній арені, читайте в матеріалі Слово і діло.

«Разом із союзниками і партнерами ми продовжуємо покладати витрати на Росію доти, поки Москва не обере мир замість конфлікту», - написав у своєму Twitter Блінкен.

Держсекретар назвав «похмурим моментом», коли він разом з головою МЗС України Дмитром Кулебою і предстоятелем Православної церкви України (ПЦУ) митрополитом Єпіфанієм, покладав квіти до Стіни пам'яті на честь українців, які загинули в результаті агресії Росії на Донбасі.

Нагадаємо, сьогодні в Києві з візитом перебував держсекретар США Ентоні Блінкен. Він уже провів переговори з главою МЗС України, предстоятелем ПЦУ і президентом Володимиром Зеленським.

На спільній пресконференції стало відомо, про що говорили Блінкен і Зеленський.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: