«Право на владу»: візит Блінкена в Україну та що відбувалося поза лаштунками зустрічей

Читать на русском
Сьогодні, 6 травня, в ефірі токшоу Право на владу мова піде про підтримку США України у протидії російській агресії.

У прямому ефірі токшоу «Право на владу» о 21.45 сьогодні йтиметься про те, що США продовжують підтримувати Україну в протидії російській агресії. Але чи є ця підтримка беззастережною? Чому іноді здається, що реформи в Україні більше потрібні американській адміністрації, ніж самим українцям?

Крім того, гості студії поміркують над питанням, які послання від Білого дому привезли Володимиру Зеленському держсекретар США Ентоні Блінкен та його заступниця Вікторія Нуланд? Що відбувалося за лаштунками поза лакованою картинкою офіційних зустрічей?

Поради друзів: чого очікувати від візиту Блінкена в УкраїнуШвидкоплинність візиту Блінкена в Україну, 5 і 6 травня, не дозволяє розраховувати на ухвалення важливих рішень.

Про це йтиме мова цього четверга у суспільно-політичному проєкті «Право на владу» з Наталею Мосейчук, до студії прийдуть: міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, заступник керівника Офісу президента України Ігор Жовква, міністр закордонних справ (2014-2019) Павло Клімкін, Надзвичайний і Повноважний Посол України Олександр Чалий, економіст, радник президента Путіна (2000-2005) Андрій Ілларіонов, голова комітету із закордонних справ Сейму Литви Жигімантас Павіліоніс, народна депутатка, «Слуга народу» Ірина Верещук, співголова фракції «Європейська солідарність» Ірина Геращенко, народний депутат, «Голос» Андрій Осадчук, народний депутат, позафракційний Олександр Дубінський, народний депутат, група «За майбутнє» Дмитро Лубінець.

Традиційно в режимі онлайн «Слово і діло» допомагатиме команді «Право на владу» здійснювати фактчекінг слів гостей ефіру: перевіряти, чи правдиві їхні висловлювання.

Дискусія може бути перервана, якщо слова політика розходяться з діями або з загальновідомими фактами.

Нагадаємо, держсекретар США сьогодні також зустрівся з главою МЗС Дмитром Кулебою і главами фракцій українського парламенту.

Також відбулася зустріч Блінкена і предстоятеля ПЦУ Єпіфанія.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: