Росія перекинула на Донбас чергову партію військової техніки – правозахисники

Читать на русском
Згідно з повідомленням правозахисників, перекидалася бойова техніка в ніч на 5 травня з Ростовської області РФ
Ілюстративне фотоВідкрите джерело

Росія продовжує перекидати військову техніку своїм поплічникам в ОРДЛО. Зафіксована чергова колона військової техніки, яка потрапила в окуповані райони з території Росії.

Про це повідомляє Східна правозахисна група на своїй сторінці в Facebook.

Згідно з повідомленням, перекидалася бойова техніка в ніч на 5 травня з Ростовської області РФ. У мережі з'явилися відео, на яких відображені колона танком, 122мм САУ 2С1 «Гвоздика», а також РСЗВ «Град».

Більше загиблих і травмованих: як минув квітень в ООССкільки обстрілів було на Донбасі упродовж квітня 2021 року ‒ дивіться на інфографіці Слово і діло.

У Луганській області колона рушила за маршрутом Вишневе – Оріхове – Антрацит – Кришталевий (Красний Луч) – Фащівка. Потім вона попрямувала в бік Донецька. При цьому у зворотний бік - в Росію - військова техніка не йшла.

Протягом поточної доби в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі бойовики 11 разів відкривали вогонь у бік позицій ЗСУ.

Крім того, проросійські бойовики на Донбасі протитанковою керованою ракетою обстріляли цивільний сектор Попасної в Луганській області - в результаті розриву ракети сталася пожежа.

У Красногорівці (Донецька область) окупанти обстріляли центральну районну лікарню, в якій перебували на лікуванні мирні жителі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: