Бойовики обстріляли цивільний сектор Попасної

Читать на русском
Проросійські бойовики на Донбасі протитанковою керованою ракетою обстріляли цивільний сектор Попасної в Луганській області - в результаті розриву ракети сталася пожежа.

Проросійські бойовики на Донбасі протитанковою керованою ракетою обстріляли цивільний сектор Попасної в Луганській області - у результаті розриву ракети сталася пожежа.

Про це повідомила оперативно-тактична угруповання Північ на сторінці в Facebook.

Більше загиблих і травмованих: як минув квітень в ООССкільки обстрілів було на Донбасі упродовж квітня 2021 року ‒ дивіться на інфографіці Слово і діло.

Як розповіли військові, в результаті обстрілу ніхто не постраждав, але пожежа, що виникла в результаті розриву ракети, могла спричинити руйнування об'єктів критичної інфраструктури. Зараз пожежу локалізовано військовослужбовцями однієї з механізованих бригад.

«Дії російських окупантів вкотре підтверджують те, що ворог цілеспрямовано порушує режим припинення вогню і наражає на небезпеку цивільне населення. Щодо дій збройних формувань РФ повідомлені представники ОБСЄ через українську сторону СЦКК», - заявили в ОТГ Північ.

Раніше повідомлялося про те, що на Донбасі мирний житель підірвався на кладовищі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: