Зведення ООС: бойовики порушили перемир'я 11 разів

Читать на русском
Протягом поточної доби в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі бойовики 11 разів відкривали вогонь.
фото з відкритих джерел

Протягом поточної доби в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі бойовики 11 разів відкривали вогонь в бік позицій ЗСУ.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС 5 травня.

Більше загиблих і травмованих: як минув квітень в ООССкільки обстрілів було на Донбасі упродовж квітня 2021 року ‒ дивіться на інфографіці Слово і діло.

Так, поблизу Водяного окупанти чотири рази відкривали вогонь з артилерійських установок 152 і 122 калібрів, мінометів 120 калібру і гранатометів різних систем.

Недалеко від селища Новоолександрівка противник відкривав вогонь з мінометів 82-го калібру, а біля Новозванівки - ще і з протитанкових ракетних комплексів і станкових протитанкових гранатометів.

В районі Новомихайлівки збройні формування двічі здійснили обстріл зі стрілецької зброї.

У передмісті населених пунктів Майорськ, Причепилівка і Гнутове ворог вів вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Як відзначили в штабі, на обстріли противника наші захисники відкривали вогонь. Бойових втрат серед військовослужбовців ООС немає.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що бойовики обстріляли лікарню в Красногорівці Донецької області. У ній знаходилися 45 пацієнтів. Справу розслідують як теракт.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: