Війна на Донбасі: бойовики обстріляли українські позиції

Читать на русском
Станом на понеділок 3 травня зафіксовано 3 порушення з боку збройних формувань Росії. Поблизу населеного пункту Піски окупанти здійснили обстріли у бік українських позицій зі стрілецької зброї.
AP Photo

Російсько-окупаційні війська сьогодні, 3 травня, з початку доби здійснили три обстріли позицій українських військових з метою подальшого звинувачення у порушенні режиму припинення вогню.

Про це повідомили у пресслужбі штабу ООС в Facebook.

Так, станом на понеділок 3 травня зафіксовано 3 порушення з боку збройних формувань Росії. Поблизу населеного пункту Піски окупанти здійснили обстріли у бік українських позицій зі стрілецької зброї. Втрат серед військових Збройних сил України немає.

Війна, яка не відбулася: чи забув Путін про УкраїнуРосійські війська будуть відведені від кордонів з Україною, але це не означає, що нашу країну залишать у спокої.

Неподалік селища Кримське противник відкривав вогонь із автоматичних станкових гранатометів, а біля населеного пункту Луганське – ще й зі стрілецької зброї.

У штабі додали, що підрозділи Збройних Сил України знаходяться на позиціях і дотримуються зобов’язань щодо всеосяжного режиму припинення вогню, які були досягнуті в рамках Тристоронньої контактної групи.

«Бойових втрат серед військовослужбовців ЗСУ немає. Про дії збройних формувань Російської Федерації повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону СЦКК», - йдеться у повідомленні штабу.

Нагадаємо, що бойовики вранці 3 травня один раз порушили режим припинення вогню.

Раніше ми повідомляли, що у великодній ранок на Донбасі зберігалася тиша.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: