«Редколегія» на Skrypin.ua: побачення Зеленського з Путіним та енергетичні розбірки в Україні

Читать на русском

Ведучі Редколегії разом з гостями студії сьогодні обговорюватимуть головні теми цього тижня - майбутню зустріч Зеленського з Путіним та енергетичні розбірки в Україні.

Сьогодні в «Редколегії» на каналі Skrypin.ua о 19.00 ведучі Роман Скрипін та Катерина Супрун обговорюватимуть основні теми цього тижня разом із гостями Сергієм Грішиним, Дмитром Крапивенком і Данилом Яневським. Йтиметься про майбутню зустріч президента Володимира Зеленського з Володимиром Путіним, а також про енергетичні розбірки в Україні.

Цього тижня президент Володимир Зеленський в інтерв'ю італійській газеті La Repubblica заявив, що вважає Ватикан оптимальним місцем для зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним.

РЕДКОЛЕГІЯ: Побачення Зеленського з путіним / енергетичні розборки в Україніskrypin.ua

Раніше Зеленський запропонував Путіну зустрітися на Донбасі. У відповідь Путін заявив, що відносини між країнами можна обговорити у Москві. При цьому у Зеленського не мають наміру запрошувати Путіна до Києва.

Також повідомлялося, що Зеленський вже доручив голові ОПУ Андрію Єрмаку готувати їхню зустріч з Путіним.

Нагадаємо, Верховна рада на засіданні 29 квітня призначила Германа Галущенка на посаду нового міністра енергетики України. Раніше очолити Міненерго хотів Юрій Вітренко. Він був призначений виконувати обов'язки міністра 22 грудня 2020 року. Однак Рада двічі провалила голосування щодо його призначення - 17 грудня 2020 року і 28 січня 2021 року.

Звільнення Коболєва: що кажуть експерти про зміну кадрів у «Нафтогазі»Як експерти оцінюють звільнення Андрія Коболєва з посади голови правління Національної акціонерної компанії Нафтогаз України, читайте в матеріалі Слово і діло.

Пізніше ВР ухвалила закон, який істотно розширив повноваження в.о. міністра (практично прирівнявши виконувача обов'язків - до міністра).

У травні 2020 року Кабмін призначив Германа Галущенка віцепрезидентом ДП «Національна атомна енергогенерувальна компанія «Енергоатом».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: