У світі знову подорожчала нафта марки Brent

Читать на русском
Ф'ючерси на нафту марки Brent з постачанням у липні у середу, 5 травня, під час торгів зросли в ціні до 69,35 долара за барель.
Reuters

Ф'ючерси на нафту марки Brent з постачанням у липні у середу, 5 травня, під час торгів зросли в ціні до 69,35 долара за барель.

За даними Bloomberg, вартість ф'ючерсів на нафту марки Brent піднялася на 0,68%.

Дорожній збір в Україні повертається: що чекає автовласниківЕкспертами не виключається ситуація, за якої цей збір відновлять у 2022 році одночасно з поверненням техогляду

При цьому ціна червневих ф'ючерсів на нафту марки WTI зросла до 66,13 долара за барель, додавши 0,67%.

У середу ціни на нафту виросли майже на 1%, збільшивши тим самим зростання за ніч після того, як галузеві дані показали, що запаси нафти в США минулого тижня впали набагато більше, ніж очікувалося, що зміцнило оптимістичні погляди на попит на паливо в найбільшій економіці світу, пише Reuters.

Обидві базові марки у вівторок додали в ціні майже 2%.

Зростання цін на нафту до майже двомісячного максимуму було підтримано розгортанням кампаній з вакцинації проти COVID-19 в Сполучених Штатах і Європі, що відкрило шлях до скасування локдаунів і відновлення авіаперельотів. Поки що це більш ніж компенсувало падіння попиту на паливо в Індії, яка бореться зі сплеском захворюваності.

Нагадаємо, раніше ціни на нафту знизилися через зростання кількості випадків коронавірусної інфекції в Індії та інших країнах.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: