Нафта дорожчає через заяву ОПЕК+

Читать на русском
Нафта марки Brent з поставкою в червні виросла в ціні. Нафта подорожчала після того, як ОПЕК плюс підтвердила, що продовжить реалізацію планів по додаванню на ринок додаткових барелів.
Investment.24tv

У середу, 28 квітня, під час торгів ф'ючерси на нафту марки Brent з постачанням у червні зросли в ціні до 66,61 долара за барель.

За даними Bloomberg, вартість ф'ючерсів на нафту марки Brent піднялася на 0,29%.

УЗ, митниця, «Нафтогаз»: які збитки виявила Держаудитслужба в 2020 роціНафтогаз у 2020 році завдав державі збитків на 75,5 млрд гривень, Укрзалізниця – на 372 млн гривень.

При цьому ціна червневих ф'ючерсів на нафту марки WTI зросла до 63,12 долара за барель, додавши 0,29%.

Нафта подорожчала після того, як ОПЕК+ підтвердила, що продовжить реалізацію планів із додаванню на ринок додаткових барелів, попри те, що відновлення поширення коронавірусу в деяких регіонах, включаючи Індію, затьмарює перспективи попиту.

За словами делегатів, ОПЕК+ пропустить заплановану на середу зустріч на рівні міністрів після погодження того, що буде дотримуватися свого плану зі збільшення поставок на 2 мільйони барелів на день протягом наступних трьох місяців.

Нагадаємо, раніше ціни на нафту знизилися через зростання кількості випадків коронавірусної інфекції в Індії та інших країнах.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: