Призначили нового очільника «Нафтогазу»

Читать на русском
Юрія Вітренка призначили головою «Нафтогазу» без статусу виконуючого обов'язки. Про це повідомляє офіційний сайт Кабміну.

Юрія Вітренка призначили новим головою «Нафтогазу» без статусу виконуючого обов'язки.

Про це повідомляє офіційний сайт Кабміну.

У глави «Нафтогазу» закінчується контракт: досягнення і провали Коболєва на посадіУ глави Нафтогазу Андрія Коболєва скоро закінчиться контракт із компанією. Згадали його основні досягнення і провали.

«Прийнято рішення про обрання та призначення з 29 квітня 2021 року Вітренка Юрія Юрійовича головою правління акціонерного товариства «Національна акціонерна компанія Нафтогаз України». Юрій Вітренко має багаторічний успішний досвід у сфері енергетики та у 2018 році обіймав посаду виконавчого директора НАК «Нафтогаз України», - повідомили в Кабміні.

Перед новим керівником компанії поставлено завдання щодо системного збільшення видобутку українського газу, а також сприяння у формуванні повноцінного та справедливого ринку газу в Україні.

Тимчасовим виконувачем обов’язків Міністра енергетики було призначено заступника міністра енергетики Юрія Бойка.

Раніше повідомлялося про те, що Андрія Коболєва звільнили з посади голови НАК «Нафтогаз України».

Також відзначимо, виконуючий обов'язки міністра енергетики Юрій Вітренко написав лист на ім'я прем'єр-міністра України Дениса Шмигаль, в якому запропонував прем'єру звільнити керівника НАК «Нафтогаз України» Андрія Коболєва, а разом з ним - і всіх членів наглядової ради державної компанії.

Нагадаємо, 15 лютого стало відомо, що Офіс генпрокурора розслідує купівлю-продаж газу між державними компаніями НАК «Нафтогаз України» і «ЕРУ Трейдинг». Передбачувана сума збитку державі сягає 153,2 млн грн.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: