У «Нафтогазі» озвучили ціну на газ у квітні

Читать на русском
Нафтогаз України збереже ціну на газ для побутових споживачів на квітень 2021 року на рівні березня. Тариф буде 6,86 грн за кубометр.
Андрій Коболєвnaftogaz.com

Компанія «Нафтогаз України» збереже тариф на газ для побутових клієнтів у квітні на поточному рівні. Тобто він залишиться таким же, як і в березні.

Про це повідомив глава правління НАК «Нафтогаз України» Андрій Коболєв в ефірі «5 каналу».

Наскільки подорожчало тепло та як працює ринок природного газу в УкраїніУ деяких регіонах централізоване опалення подорожчало майже вдвічі. Які постачальники мають найвищі тарифи.

За його словами, тариф у квітні 2021 року буде на рівні 6,86 грн за кубометр.

«Ми своїм клієнтам збираємося запропонувати на квітень таку ж ціну, яка була у них в березні. Таким чином, ми закінчуємо опалювальний сезон стабільною ціною», - повідомив Коболєв.

При цьому він не розповів, яку фіксовану ціну компанія запропонує українцям з 1 травня у рамках річного контракту.

«Ця ціна поки що не визначена. Ми підписали перший великий контракт, який містить формулу ціноутворення. Ціна буде точно відома 25 квітня цього року», - зазначив він.

Нагадаємо, НКРЕКУ 5 березня по результатами проведеного засідання схвалила запровадження в Україні річного тарифу на газ для постачальників «блакитного палива» населенню.

У той же час, за прогнозами експертів, тариф з 1 травня, швидше за все, виявиться навіть вищим 8 грн за кубометр, так як газ досі коштує на оптовому ринку досить дорого.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: