Армія США вважає, що обстановка на кордонах Росії і України спокійна

Читать на русском
Військові США пильно спостерігали за ситуацією на кордоні України. І армія впевнена, що загроза ескалації минула
Генерал Марк МілліReuters

Командування збройних сил США вважає, що найближчим часом на російсько-українському кордоні не повинно бути ніякої ескалації.

Про це повідомляє Deutsche Welle з посиланням на заяву голови Об'єднаного комітету начальників штабів американської армії, генерала Марка Міллі.

Генерал зазначив, що військові США пильно спостерігали за ситуацією на кордоні України. І армія впевнена, що загроза ескалації минула.

Відведення військ: чому Росія досі дислокує свою армію поблизу українського кордонуЧому РФ досі тримає своїх військових біля східного кордону України і чи почнеться повноцінне виведення військ, читайте в матеріалі Слово і діло.

«Ми також знаємо, що частина цих ресурсів нещодавно була відведена. І це Хороші новини. Ми й далі уважно спостерігаємо. І зараз ми не очікуємо нічого драматичного або невідкладного в найближчому майбутньому», - заявив він на Седонському форумі Інституту Маккейна.

Нагадаємо, Росія заявила про закінчення навчань і відведення своєї армії в місця дислокації з 23 квітня. Перекидання військових триватиме до 1 травня.

В Україні заявляли, що війська РФ можуть повернутися, оскільки політика Росії незмінна.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: