В Одесі в житловому будинку вибухнув газ, є постраждалі

Читать на русском
Загиблих, на щастя, немає, проте два жителі будинку, що вибухнув, були витягнуті з-під завалів з травмами
Фото з місця подійДумська

В Одесі в житловому будинку стався вибух побутового газу, в результаті якого частину будівлі зруйновано та постраждало двоє мешканців.

Про це повідомляє Думська.

Вибух стався в будинку за адресою Сєрова, 38. Він зруйнував житлову прибудову. Крім того, вибухова хвиля вибила скло у квартирі навпроти.

У ДСНС повідомили, що виклик надійшов до служби о 22:24. В результаті вибуху газоповітряної суміші зруйнувалися капітальні конструкції одноповерхового будинку.

«Площа руйнування становить 150 м2. Співробітниками ДСНС з-під завалів деблоковані два мешканці будинку. Жінку 1937 р. н. госпіталізували в ДКЛ, стан здоров'я - середньої тяжкості. Загиблих немає. Від ДСНС залучалися 4 одиниці техніки та 18 чол. особового складу»,- йдеться в повідомленні.

Взрыв газа на Серова, 38Думская Нет

Нагадаємо, 21 червня 2020 року в Києві на Позняках стався вибух у багатоповерхівці, було зруйновано кілька поверхів. Всього було пошкоджено 16 квартир. Рятувальники виявили тіла п'яти загиблих.

У рамках розслідування вибуху в будинку на столичних Позняках поліція провела обшуки в акціонерному товаристві «Київгаз» і за місцем проживання одного зі співробітників компанії.

Пошкоджений від вибуху житловий будинок у Києві буде повністю демонтований. Експерти працюють над проєктом, щоб при знесенні не пошкодити сусідні будинки.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: