У Чернівцях стався вибух газу, є постраждалий

Читать на русском

У першій половині дня 3 січня у багатоквартирному будинку в центрі Чернівців стався вибух газоповітряної суміші, внаслідок чого одна людина потрапила до лікарні.
Фото: НП

У першій половині дня 3 січня у багатоквартирному будинку в центрі Чернівців стався вибух газоповітряної суміші, внаслідок чого одна людина потрапила до лікарні.

Про це повідомляє поліція Чернівецької області.

Зазначається, що 82-річного власника квартири, в якій стався інцидент, доправили до реанімації. Під час вибуху та пожежі він отримав численні опіки.

«Вранці 3 січня на спецлінію поліції «102» надійшло повідомлення про вибух побутового газу у квартирі на четвертому поверсі одного із будинків по вулиці Поштовій у Чернівцях. За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група Шевченківського відділення поліції, наряд патрульних поліцейських і рятувальники», - йдеться у повідомленні.

У ньому також зазначається, що за попередньою інформацією загоряння могло статися через порушення правил пожежної безпеки під час монтажу та експлуатації електричного обладнання.

Внаслідок дії високої температури також стався спалах газоповітряної суміші. Вогонь частково пошкодив стіни й стелю помешкання, меблі та речі домашнього вжитку.

Слідчі Шевченківського відділення поліції внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом ймовірного порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки. Для остаточного встановлення причин пожежі правоохоронці призначили низку експертиз.

Нагадаємо, 2 січня у Рівненській області під час руху загорівся пасажирський електропоїзд.

Також ми писали, що у Харківській області троє людей померли, отруївшись чадним газом.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: