Із багатоповерхівки на Позняках евакуювали 23 особи – ДСНС

Читать на русском
З будинку по вулиці Соломії Крушельницької 1/5 в Дарницькому районі Києва, де сьогодні, 21 червня, стався вибух, евакуювали 23 людини.
Фото: ДСНС

З будинку по вулиці Соломії Крушельницької 1/5 в Дарницькому районі Києва, де сьогодні, 21 червня, стався вибух, евакуювали 23 людини.

Про це пише Державна служба з надзвичайних ситуацій.

Служба підтвердила загибель двох осіб у результаті вибуху. Одна з них жінка 1943 року народження.

У результаті вибуху сталося руйнування п'ятого, шостого, сьомого і восьмого поверхів. Евакуйовано 23 людини. Деблоковані 3 людини.

Мешканців будинку переселять до інтернату на Харківському шосе. На цей час на переселення записалися 27 осіб із під'їзду, де сталася трагедія і 36 осіб із сусідніх під'їздів. Сім мешканців зруйнованого під'їзду вже виїхали на нове місце.

Одними з постраждалих у результаті вибуху в Києві став працівник Укрзалізниці, повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій. За словами міністра, він доручив, щоб постраждалих разом із їхніми родинами розмістили в готельному фонді компанії.

Нагадаємо, вибух у багатоповерховому будинку на Позняках стався сьогодні вранці. Зараз правоохоронці з'ясовують причини події, але, попередньо, вибухнула газоповітряна суміш. Вибухом були пошкоджені 4, 5, 6 і 7 поверхи будівлі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: