Ще два київських ресторани закрили за роботу під час локдауну

Читать на русском
У Києві закрили ще два ресторани, які продовжували працювати під час карантину - Рідкісний птах на вулиці Басейній та Holy Burger на вулиці Шота Руставелі.
фото з відкритих джерел

У Києві закрили ще два ресторани, які продовжували працювати в умовах карантинних обмежень. Крім того, були складені 24 адмінпротоколи щодо керівників інших закладів.

Про це повідомляє пресслужба Київської міської держадміністрації у понеділок, 26 квітня.

Вечірки під час локдауну та відпустка на островах: як політики різних країн порушують карантинУгорський депутат Європарламенту Йожеф Саєр був помічений на секс-вечірці під час карантину, а міністр охорони здоров'я Чехії Роман Примула ходив до ресторану.

Так, вчора були закриті такі столичні ресторани: «Рідкісний птах» на вулиці Басейній, 1/2 і «Holy Burger» на вулиці Шота Руставелі, 16.

«Загалом групи контролю, що працюють у складі працівників Головного управління Держпродспоживслужби в місті Києві, співробітників Департаменту муніципальної безпеки КМДА та Поліція Києва перевірили 20 нічних закладів на дотримання карантинних вимог», - додали в КМДА.

Відповідно до закону, санкції даної статті передбачають штраф для громадян від 17 до 34 тисяч гривень, а на заклад - від 34 до 170 тисяч грн.

Нагадаємо, у Києві продовжує діяти жорсткий локдаун. Раніше його продовжили до 30 квітня. При цьому в МОЗ повідомляли, що найближчим часом Київ і ще п'ять областей можуть вийти з «червоної» зони.

Раніше в столиці під час рейдів вже закривали заклади-порушники.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: