Чотири київських ресторани закрили за порушення локдауну

Читать на русском

У Києві в Голосіївському районі виявили і закрили чотири ресторани, які працювали попри заборону приймати відвідувачів через карантин.

Про це повідомили в пресслужбі КМДА.

Локдаун в Києві: які будуть обмеження та як отримати спецперепустку для транспортуКарантин у Києві посилюють із 5 квітня. Список обмежень, чи буде комендантська година, як отримати спецпропуск для транспорту – в матеріалі Слово і діло.

Мова йде про такі заклади: ресторан «Passenger gastro bar», «Nam Modern Vietnamese Cuisine», «Shah-Plov» і ресторан-піцерія «Mister Cat».

Так, перевірку напередодні проводили фахівці столичної Держпродспоживслужби разом зі співробітниками Департаменту муніципальної безпеки КМДА і поліцією Києва.

Всього у ході контролю було перевірено 12 нічних закладів, закрито 4 ресторани.

За результатами перевірки на керівників установ складено чотири адміністративні протоколи за статтею 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Нагадаємо, з 5 квітня у Києві - жорсткий карантин. Діють обмеження на роботу громадського транспорту, а також метро (тільки за спецперепустками). Кафе і ресторани можуть працювати тільки на винос і доставку.

Сьогодні мер Києва Віталій Кличко запропонував Кабміну ввести загальнонаціональний локдаун. Прем'єр у відповідь озвучив пропозицію змінити голову КМДА.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: