Зведення ООС: нові обстріли на Донбасі, загинув український військовий

Читать на русском
На Донбасі за минулу добу, 22 квітня, збройні формування Російської Федерації 17 раз порушили режим припинення вогню.
Штаб ООС(архів).

На Донбасі за минулу добу, 22 квітня, збройні формування Російської Федерації 17 раз порушили режим припинення вогню. Загинув один український військовий.

Як повідомили в штабі операції Об'єднаних сил, противники відкривав вогонь з мінометів 82-го і 120-го калібрів поблизу Південного і Зайцеве, а у Красногорівки - ще і з станкових протитанкових гранатометів.

«Вистава» закінчилася: чому Росія відводить військаЧому Росія відводить війська від українських кордонів і чи отримала вона бажане від цього, читайте в матеріалі Слово і діло.

Недалеко від Шумів ворог зробив обстріл з протитанкового ракетного комплексу і мінометів 120-го калібру. Біля Пісків, Золоте-4, Водяне та Павлопіль бойовики обстрілювали позиції ООС з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У передмісті Майорського ворог застосував протитанковий ракетний комплекс, станкові протитанкові гранатомети і стрілецьку зброю.

«У результаті обстрілу озброєними формуваннями Російської Федерації позицій наших підрозділів один військовослужбовець Збройних сил України отримав осколкове поранення несумісне з життям», - повідомили в штабі.

Також вчора українські військові зафіксували два прольоти ворожих безпілотників з перетином лінії розмежування.

З початку поточної доби бойовики ще тричі обстріляли позиції українських військових. Зокрема, вели вогонь поблизу Новоселівки і Авдіївки з мінометів 120-го калібру, автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Втрат з початку доби серед українських військових немає.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: