СММ ОБСЄ за добу зафіксувала на Донбасі майже 500 порушень режиму тиші

Читать на русском
Найбільше порушень спостерігачі СММ зафіксували в Донецькій області - там відзначено 488 порушень режиму припинення вогню
СММ ОБСЄФото УНІАН

Спеціальна моніторингова місія Організації з безпеки та співробітництва в Європі за добу на Донбасі зафіксувала 494 порушення режиму припинення вогню - переважно, численні постріли та вибухи.

Про це йдеться у звіті ОБСЄ за 23 квітня.

Найбільше порушень спостерігачі СММ зафіксували в Донецькій області - там відзначено 488 порушень режиму припинення вогню, в тому числі та 416 вибухів, вони сталися переважно на північний захід від окупованого Донецька на території, непідконтрольній уряду. Напруженою була ситуація і на захід від Горлівки та на південний схід від населеного пункту Залізне (колишнє Артемове).

Водночас в Луганській області було зафіксовано всього лише шість порушень режиму припинення вогню - це вибухи невизначеного походження. Вони відбулися в районах на північний захід від ділянки розведення в районі Золотого.

Протягом доби в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі бойовики 10 разів порушили режим припинення вогню.

Нагадаємо, що за добу 21-22 квітня Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ зафіксувала 279 порушень режиму припинення вогню в Донецькій області та три порушення в Луганській.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: