Бойовики готують провокації на Великдень – штаб ООС

Читать на русском
На Донбасі бойовики планують проведення провокацій на Великодні свята з застосуванням зброї та військової техніки.

На Донбасі бойовики планують провокації на Великодні свята із застосуванням зброї та військової техніки. Їхньою метою є дати привід Росії звинуватити Україну в геноциді власного народу та нехтуванні почуттями вірян.

Про це повідомила пресслужба штабу операцій Об'єднаних сил (ООС).

Війна, яка не відбулася: чи забув Путін про УкраїнуРосійські війська будуть відведені від кордонів з Україною, але це не означає, що нашу країну залишать у спокої.

За інформацією спецслужби ООС, для провокацій проросійські бойовики планують використовувати зброю та військову техніку маскуванням типу «піксель». Провокації на лінії розмежування будуть спрямовані на руйнування оборонних рубежів на передовій і нанесення втрат українським військовим. При цьому не виключається можливість жертв серед мирного населення.

Встановлено, що одна з таких провокацій має відбутися на Дебальцевському напрямку. Для її реалізації планується залучення найманців «Союзу добровольців Донбасу», які отримали відповідну вказівку від своїх російських кураторів.

«Це дозволить Росії звинуватити Україну в нехтуванні моральними, релігійними принципами і геноцидом власного народу, а також ввести в Україну регулярні війська РФ», - підкреслюється в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що в МЗС РФ звинуватили Україну в загостренні на Донбасі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: