Зустріч Зеленського-Путіна щодо Донбасу може відбутися тільки у нейтральній країні – Кравчук

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський може провести переговори з президентом РФ Володимиром Путіним щодо Донбасу тільки в нейтральній країні, але не в Росії.
фото Главком

Президент України Володимир Зеленський може провести переговори з президентом РФ Володимиром Путіним щодо врегулювання ситуації на Донбасі тільки у нейтральній країні, але не в Росії.

Про це заявив голова української делегації у Тристоронній контактній групі Леонід Кравчук в ефірі «4 каналу».

Війна, яка не відбулася: чи забув Путін про УкраїнуРосійські війська будуть відведені від кордонів з Україною, але це не означає, що нашу країну залишать у спокої.

«Ніколи президент України не поїде до Москви домовлятися щодо війни на Донбасі. Якщо у Путіна виникає ідея переговорів в глобальному масштабі відносин між Україною і Росією, то це може бути тільки нейтральна країна», - сказав Кравчук.

На його думку, такою країною може стати Фінляндія або Швейцарія.

Крім того, спікер української делегації в ТКГ Олексій Арестович в ефірі «Україна 24» заявив, що Україна не має наміру вести переговори з представниками самопроголошених республік на Донбасі, як радить Росія.

Нагадаємо, 20 квітня президент України Володимир Зеленський запропонував президенту Росії Володимиру Путіну зустрітися на Донбасі, де триває війна.

22 квітня у відповідь Зеленському Путін повідомив, що готовий обговорити в Москві відносини Росії і України, а ситуацію на Донбасі порадив обговорювати спочатку з представниками так званих «ДНР» і «ЛНР», і тільки потім з третіми країнами, тобто - з РФ.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: