Європа і США готові посилити санкції проти Росії – Зеленський

Читать на русском
Зеленський також закликав світ до більш рішучих дій перед обличчям російської агресії проти України.
Володимир Зеленськийpresident.gov.ua

США і країни Європейського Союзу готові до посилення санкцій проти Росії в разі її наступу.

Про це президент України Володимир Зеленський заявив у своєму відеозверненні.

Залізна завіса 2.0: які наслідки для України матимуть дипломатичні війни із РосієюЗ якою метою Росія ініціює дипломатичні війни із ЄС та до чого слід бути готовій Україні ‒ аналізував політолог Олександр Радчук.

«Ми не боїмося, тому що маємо і потужну підтримку міжнародних партнерів. Я говорив з лідерами Сполучених Штатів Америки, Франції, Німеччини, Великобританії, Туреччини, з Президентом Ради Європи та Генсеком НАТО. Вони, як і всі інші партнери – - на нашому боці. Вони прекрасно бачать справжні мотиви Росії. Готові підтримувати нас фінансово. Готові вводити все більше жорстких санкцій і приймати жорсткі резолюції. Це правильно, необхідно, і за все це Україна щиро вдячна», - зазначив він.

Зеленський також закликав світ до більш рішучих дій перед обличчям російської агресії проти України.

«Водночас нашим громадянам дуже потрібно розуміти, на що ще готовий мир. Як саме і ким саме ви допоможете нам, якщо дехто знову проігнорує кордони в центрі Європи? Чи розумієте ви, що Україні, а разом з нею – всьому світу, який вірить в силу і непохитність міжнародного права, може знадобитися значно, значно більше, ніж дипломатична стурбованість. Всім нам може знадобитися рішучість. Чи готовий світ до вирішення складних завдань? Чи перестане він у разі широкомасштабної агресії з боку РФ ховатися від неприємних питань, зокрема щодо Ради Безпеки ООН, Парламентської асамблеї Ради Європи, «Північного потоку–2»?»- запитав він.

Звернення Володимира Зеленського щодо ситуації на кордонах УкраїниОфіс Президента України

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський випустив відеозвернення, основною думкою якого стала пропозиція президенту РФ Володимиру Путіну провести зустріч на Донбасі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: