Резніков виключив масштабне вторгнення Росії

Читать на русском
Резніков зазначив, що справжні цілі Росії всім прекрасно відомі, і військові дії безумовно не входять в її плани.
Олексій РезніковДзеркало тижня

Зустріч радників у нормандському форматі 19 квітня дає підстави зрозуміти, що масштабного вторгнення Росії в Україну можна не очікувати. Росія продовжуватиме залякувати Україну і Європу.

Про це заявив віцепрем'єр-міністр - міністр з питань тимчасово окупованих територій України Олексій Резніков в ефірі «Свобода слова на ICTV».

Зеленський, Меркель і Макрон закликали Путіна відвести війська від кордону УкраїниМеркель і Макрон підкреслили свою підтримку незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України

«Сам факт, що сьогодні відбулася ця консультація – це вже позитив, тому що переговори тривають, попри удаване загострення біля кордонів. Я здивований, наскільки робочою була атмосфера переговорів радників нормандської четвірки. Підкреслюю: всі чотири сторони говорили про те, що треба шукати можливості припинення режиму вогню», - заявив він.

Резніков зазначив, що справжні цілі Росії всім прекрасно відомі, і військові дії безумовно не входять в її плани.

«Друга річ - це запрошення до танцю безпосередньо США, щоб з Росією стали рахуватися і почався з ними діалог. Я не вважаю, що гра м'язами призведе до справжнього військового вторгнення в Україну. Це спроба продемонструвати загрозу, яка є страшною, ніж сама загроза», - припустив Олексій Резніков.

Нагадаємо, наступна зустріч політичних радників у нормандському форматі може пройти безпосередньо на лінії розмежування між Україною та ОРДЛО на Донбасі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: