СН у четвер обговорить ситуацію щодо нардепів Шевченка і Тищенка – Кравчук

Читать на русском
Слуга народу на засіданні 22 квітня обговорить зустріч нардепа Євгена Шевченка з Олександром Лукашенком у Мінську і вечірку Миколи Тищенка у Києві під час локдауну.
Євгенія Кравчукфото Слуга народу

Фракція «Слуга народу» на засіданні у четвер, 22 квітня, планує обговорити зустріч нардепа Євгена Шевченка з Олександром Лукашенком у Мінську і вечірку, влаштовану депутатом Миколою Тищенком у київському готелі під час локдауну.

Про це повідомила заступник глави фракції СН Євгенія Кравчук у вівторок, 20 квітня, пише Інтерфакс-Україна.

Вибори в Білорусі: хто визнав Лукашенка президентом, а хто – ніВибори в Білорусі визнали Росія, Китай, Сирія, В'єтнам, Венесуела, Нікарагуа, Туреччина, Сирія, Киргизстан і Таджикистан.

«Засідання фракції відбудеться на цьому тижні, у четвер. Ми обговоримо ряд питань, в тому числі і законопроекти, які будуть виноситися на наступний пленарний тиждень. Очевидно, будуть і позачергові засідання проводиться. Також відбулося кілька інцидентів і таких ситуацій, фігурантами яких були депутати фракції, - це і візит Євгена Шевченка до Білорусі і його зустріч з Олександром Лукашенком, і ситуація з вечіркою Миколи Тищенка», - повідомила вона.

Крім того, додала Кравчук, в планах фракції - онлайн-зустріч з кандидатом на посаду міністра енергетики. Ім'я кандидата вона називати не стала.

Нагадаємо, сьогодні народний депутат від «Слуги народу» Євген Шевченко приїхав до Мінська на зустріч до Олександра Лукашенка, проти режиму якого в країні ще з серпня тривають протести.

А нардеп Микола Тищенко вирішив влаштувати масштабне святкування дня народження дружини в готелі під час суворого локдауну у Києві. Ситуацію з Тищенком прокоментував голова МОЗ.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: