Радуцький назвав умову виходу Києва з локдауну

Читать на русском
Радуцький зазначив, що в цілому по Україні ситуація з коронавірусом дуже погана, але Київ на цьому тлі радує стабілізацією.
Михайло РадуцькийГлавком

У Києві останнім часом спостерігається поліпшення ситуації з госпіталізаціями хворих коронавірусом, тому скоро столицю можуть випустити з «червоної» зони карантину і скасувати локдаун.

Про це заявив Михайло Радуцький, голова парламентського комітету з питань здоров'я нації, повідомляє РБК-Україна.

Радуцький зазначив, що в цілому по Україні ситуація з коронавірусом дуже погана, але Київ на цьому тлі радує стабілізацією.

Хто може отримати виплати через локдаун: список від КабмінуВиплати бізнесу через локдаун. З'явився повний список, хто може отримати 8 тисяч гривень допомоги.

«Локдаун дуже повільно зменшує кількість (хворих - ред.). Але радує, що ті області, які повністю дотримувалися вимог локдауну, зокрема Закарпатська область, вийшла на нормальні показники та вже не в «червоній» зоні. Сподіваюся, що найближчим часом з «червоної» зони вийде Київ. Вже п'ятий-шостий день ми спостерігаємо стабільність госпіталізацій», - заявив він.

Нагадаємо, в Києві посилили карантин ще з 20 березня. Тоді говорилося, що суворі обмеження триватимуть три тижні.

Однак пізніше в столиці вирішили ввести жорсткий локдаун - з 5 квітня влада закрила школи, дитсадки, розважальні заклади. Кафе і ресторани працюють тільки на винос. Громадський транспорт і метро їздить тільки по спецпропусках.

Рішення про продовження або скасування локдауну в Києві приймуть 14 квітня.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: