Нормандська зустріч без Росії незабаром відбудеться – Резніков

Читать на русском
Незабаром відбудуться переговори трьох лідерів країн Нормандського формату без участі Росії, прогнозує віцепрем'єр-міністр Олексій Резніков.
фото tsn.ua

Найближчим часом повинні пройти переговори у форматі Україна - Франція - Німеччина, на яких не буде представника РФ.

Про це заявив віцепрем'єр-міністр - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Олексій Резніков в ефірі програми «Свобода слова» з Савіком Шустером.

Між молотом і ковадлом: чи перейде Росія в атаку проти УкраїниЗростання напруженості на кордонах з Україною спричинене бажанням Росії продемонструвати свою міць і значення.

«Незабаром, я думаю, буде розмова трьох лідерів країн Нормандського формату «без участі представника Кремля», - сказав Рєзніков.

Відзначимо, у цій же програмі Резніков оцінив ймовірність війни з Росією. За його словами, оскільки Україна не планує піддаватися на російські провокації і не дає Кремлю спровокувати себе, ніякої війни з Росією не буде.

Нагадаємо, раніше раніше відбулися переговори Путіна, Меркель і Макрона – без участі Володимира Зеленського. Темою розмови, в тому числі, була війна на Донбасі.

Прессекретар Зеленського Юлія Мендель прокоментувала переговори Путіна, Меркель і Макрона.

Пізніше Україна запросила переговори президента Володимира Зеленського з російським колегою Володимиром Путіним в складі нормандської четвірки, але отримала відмову.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: