У зовнішній розвідці підтвердили, що брат Вовка є їхнім співробітником

Читать на русском
Брат голови ОАСК Павла Вовка Юрій Зонтов є співробітником Служби зовнішньої розвідки. Однак на час досудового розслідування його відсторонили.
фото з відкритих джерел

Брат голови ОАСК Павла Вовка Юрій Зонтов є співробітником Служби зовнішньої розвідки. На час досудового розслідування, яке проводить НАБУ, його відсторонили від виконання своїх службових обов'язків.

Про це повідомила Служба зовнішньої розвідки в середу, 7 квітня, в Facebook.

НАБУ знайшло велику кількість готівки у брата голови ОАСКУ Національному бюро повідомили про затримання й другого адвоката у справі неправомірної вигоди, а також про виявлення значної кількості готівки.

«Служба зовнішньої розвідки України сприяє НАБУ у розслідуванні щодо причетності співробітника Служби до корупційних проявів. Зазначаємо, що на період досудового розслідування фігурант відсторонений від виконання службових обов’язків у розвідувальному органі», - йдеться в повідомленні.

У відомстві також додали, що, за попередніми результатами власного розслідування, затримання брата Вовка Юрія Зонтова не пов'язане з його діяльністю на посаді СВР.

Нагадаємо, 7 квітня САП і НАБУ повідомили про підозру у хабарництві двох адвокатам. Один з них - брат голови ОАСК Павла Вовка, адвокат Юрій Зонтов.

НАБУ затримало рідного брата голови ОАСК Вовка через нібито одержання 100 тисяч доларів неправомірної вигоди.

За версією слідства, ці гроші нібито мали передати саме керівнику суду за те, щоб той вирішив питання про задоволення позову юридичної особи іншим суддею ОАСК. Під час обшуків в офісі брата Вовка детективи НАБУ виявили велику кількість готівкових коштів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: