НАБУ знайшло велику кількість готівки у брата голови ОАСК

Читать на русском

У Національному бюро повідомили про затримання й другого адвоката у справі неправомірної вигоди, а також про виявлення значної кількості готівки.

Національне антикорупційне бюро виявило велику кількість готівки за місцем віднайдення неправомірної вигоди, одержаної родичем голови Окружного адміністративного суду міста Києва Павла Вовка.

Про це повідомляє прес-служба НАБУ.

«Виявлені великі обсяги іноземної готівки: понад 3,7 млн доларів, 840 тисяч євро, 20 тисяч фунтів, 230 тисяч грн і 100 шекелів», – інформує бюро.

Також за місцем обшуків знайшли предмети, зовні схожі на антикваріат, документи на ім’я голови Окружного адмінсуду Києва та його близького родича. Крім того, у НАБУ повідомили про затримання й другого адвоката, який фігурує в цій справі. Наразі вирішується питання про повідомлення їм про підозру.

За даними «Слово і діло», гроші та антикваріат знайшли в офісі брата голови ОАСК Вовка Юрія Зонтова.

Нагадаємо, НАБУ затримало рідного брата голови ОАСК Вовка через нібито одержання 100 тисяч доларів неправомірної вигоди. За версією слідства, ці гроші нібито мали передати саме керівнику суду за те, щоб той вирішив питання про задоволення позову юридичної особи іншим суддею ОАСК.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: