Суддя Вовк знову не з'явився до суду

Читать на русском
ВАКС призупиняє обрання запобіжного заходу голові Окружного адміністративного суду Києва Павла Вовка до його розшуку.

ВАКС призупиняє обрання запобіжного заходу голові Окружного адміністративного суду Києва Павла Вовка до його розшуку.

Про це в понеділок, 15 березня, повідомляє пресслужба ВАКС.

Відзначається, що сьогодні на засіданні суд розглянув клопотання прокурора Спеціалізованої антикорупційної прокуратури щодо повторного приводу голови Окружного адміністративного суду Києва Павла Вовка для обрання запобіжного заходу, оскільки підозрюваний не з'явився на судове засідання.

«Слідчий суддя ВАКС, з положень ст. 335 КПК України, постановив зупинити провадження у клопотанні до розшуку підозрюваного», - повідомили в суді

Крім того, на засіданні було відмовлено в заяві про відвід слідчого судді від розгляду клопотання про продовження терміну попереднього розслідування.

Нагадаємо, 8 лютого мало відбутися засідання з обрання запобіжного заходу Вовку, а його самого мали примусово на нього доставити, однак цього не сталося. Детективи НАБУ не знайшли голови ОАСК за відомими адресами, а той вранці написав, що рішення про його привід - незаконне.

До цього НАБУ намагалося вручити главі ОАСК Вовку клопотання про його звільнення з посади, але він відмовився його забирати.

22 лютого Вовк знову не з'явився в ВАКС. Це уже вп'яте. Тоді ж антикорупційний суд прийняв рішення про примусовий привід голови ОАСК.

Систематичні неявки Вовка до суду прокоментував директор НАБУ Артем Ситник.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: