Радуцький оцінив ймовірність запровадження в Україні комендантської години

Читать на русском
Комендантську годину якщо і запровадять, то це має бути дуже непроста ситуація. А от патрулі Нацполіції та Нацгвардії посилять
Михайло РадуцькийРБК-Украина

Навряд чи в Україні запроваджуватимуть комендантську годину. А ось патрулі Національної поліції та Національної гвардії України в містах будуть посилюватися.

Про це заявив голова парламентського комітету з питань охорони здоров'я Михайло Радуцький в інтерв'ю РБК-Україна.

За словами депутата, президента Володимира Зеленського почнуть звинувачувати у всіх можливих і неможливих гріхах, як тільки в Раду винесуть на голосування питання про запровадження комендантської години в Україні.

«Тому я сподіваюся, що комендантська година навряд чи буде запроваджена, хоча може бути різна ситуація. Але те, що ми повинні посилити патрулі Національної поліції та Національної гвардії в містах, в селах, на транспорті - це однозначно», - заявив Радуцький.

Раніше мер Києва Віталій Кличко допустив, що в Україні можуть запровадити комендантську годину як протиепідемічний захід, якщо будуть зашкалювати цифри по захворюваності COVID-19, але для цього необхідне рішення керівництва країни.

Глава парламенту Дмитро Разумков навпаки, заявив про те, що у влади немає бажання запроваджувати в Україні комендантську годину через коронавірус, та й з його введенням ситуація досить непроста.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: