Хмельницька область впроваджує обмеження «червоної» зони

Читать на русском
У Хмельницькій області вводять обмеження, визначені для «червоної» зони епідемічної небезпеки, які діятимуть з середи, 7 квітня, до 18 квітня.

У Хмельницькій області вводять обмеження, визначені для «червоної» зони епідемічної небезпеки, які діятимуть з середи, 7 квітня, до 18 квітня.

Про це повідомляє пресслужба Хмельницької ОДА.

Рішення про впровадження більш жорстких обмежень на території області схвалила регіональна комісія з питань ТЕБ ​​та НС.

З 7 квітня в Хмельницькій області діятимуть такі обмеження - заборону на роботу закладів харчування (крім доставки і замовлень на винос), ТРЦ, магазинів і ринків, фінустанов, операторів поштового зв'язку, техобслуговування і ремонту транспортних засобів, ремонту комп'ютерів, побутових виробів та предметів особистого споживання, перукарень і салонів краси за попереднім записом.

Також буде заборонено виконання робіт із збирання і заготівлі відходів, здійснення діяльності з надання телекомунікаційних послуг (прийом відвідувачів здійснюється за попереднім записом), прийом відвідувачів установ культури і проведення культурних масових заходів, крім роботи автоконцерту, автокінотеатрів і історико-культурних заповідників.

При цьому кіно- і відеозйомки дозволені за умови обмеження доступу до місця зйомки сторонніх осіб та використання персоналом масок. Також в області буде заборонено роботу спортзалів, фітнес-центрів, басейнів, проведення всіх масових заходів, діяльність непродовольчих ринків.

Крім того, ресторанам у готелях буде заборонено працювати з 23:00 до 6:00, проте буде дозволено надання послуг з харчування в готельному номері на замовлення клієнтів.

Також учні 5-11 класів будуть навчатися дистанційно, в той час як учням 1-4 класом дозволено відвідувати школу. Також працюватимуть садочки.

Раніше в Києві посилили карантинні обмеження.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: